Selecteer een pagina

Online Content Machine

door | sep 29, 2020 | Portfolio

Door Het Marketing Station werd ik gevraagd om de werking van hun ‘Online Content Machine’ duidelijk te maken door middel van een infographic. Ik zag gelijk de link tussen mens en machine, en gebruikte de inspirerende locatie van Het Marketing Station (een oud stationsgebouw) in het ontwerp. Uiteraard heb ik ervoor gezorgd dat de infographic past bij de bestaande huisstijl.
Inmiddels wordt deze infographic zowel offline (op een banier) als online (op de website www.hetmarketingstation.nl en in diverse blogs) naar volle tevredenheid door Het Marketing Station ingezet.

Saskia Bakker

Saskia Bakker

Infographics designer

Ook voor uw bedrijf, product of dienst kan een infographic verhelderend werken. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Bekijk de voorbeelden in mijn Portfolio, of neem direct contact met mij op!